Ударни Вести

About the author

Related Articles

2 Comments

  1. Pingback: Субвенции за сончеви колектори – праведни или не?

  2. 2

    aleksandra

    Здраво,
    Може да ми кажете со која годишна каматна стапка е добиена годишна рата од 13200 денари?
    Поздрав

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team