Ударни Вести

About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Панче

    Браво за идеата за субвенционирање на соларни колектори. Браво за владата која е полна со позитивни идеи. Само напред и наредна година да се издвојат повеќе средства за субвенции

    Reply

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team