Ударни Вести

About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Петар

    Баш чудно затоа што јас живеам во Општина Ресен и на мојата улица не свети ниту една сијалица од уличното осветлување во последните 10 години.

    Reply

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team