Протести против одлуките на Регулаторната комисија за енергетика – Битола Reviewed by Momizat on .   Повеќе слики од настанот на нашата Facebook фан страна   Повеќе слики од настанот на нашата Facebook фан страна Rating: 0
You Are Here: Home » Вести » Протести против одлуките на Регулаторната комисија за енергетика – Битола

Протести против одлуките на Регулаторната комисија за енергетика – Битола

 

Повеќе слики од настанот на нашата Facebook фан страна

About The Author

Дипломиран економист, основач на блогот за Eнергетска ефикасност. Сопственик на претпријатие за финансиски консалтинг „Интро Груп„ дооел од Битола.

Number of Entries : 735

Comments (2)

Leave a Comment

© 2013 energetskaefikasnost.info - Developed by Introgroup . Powered by WordPress.

Scroll to top