Ударни Вести

About the author

Игор Мишевски

Магистрант на оджлив развој, дипломиран електро инженер со искуство во енергетската ефикасност и одржливиот развој!

Related Articles

2 Comments

  1. Pingback: ТЕ Мариово – исплатлив проект и зошто не? | Mishevski

  2. Pingback: ТЕ Мариово - исплатлив проект и зошто не?

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team