About the author

Related Articles

2 Comments

  1. Pingback: Субвенции за сончеви колектори – праведни или не?

  2. 2

    aleksandra

    Здраво,
    Може да ми кажете со која годишна каматна стапка е добиена годишна рата од 13200 денари?
    Поздрав

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency