Templates by BIGtheme NET

За авторот

Предраг Стојковски

Дипломиран економист, основач на блогот за Eнергетска ефикасност. Сопственик на претпријатие за финансиски консалтинг „Интро Груп„ дооел од Битола.

Поврзани објави

Постави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team