За нас

Тимот што го уредува првиот блог за Енергетска ефикасност во Македонија го сочинуваат:

Предраг Стојковски, уредник, дипломирани економист

 

Соработници

мр Ана Малцева, магистер по право од областа на финансии и финансово право

мр  , Магистер по европски студии. Истражувач за енергетски прашања во тинк-тенк организацијата Аналитика во Скопје.

Вања Џинлев, Дипломиран машински инженер

 

 

 

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency