About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Александар

    најголем проблем со водородот е негов транспорт и складирање. Оваа супстанца влијае на него како што водата влије на шеќерот.
    Така во можност сме да складираме многу шеќер (водород) во одреден волумен, неместо конвенционален начин под притисок.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency