About the author

Related Articles

2 Comments

  1. 1

    SLAVE

    ИДЕЈАТА НЕ Е НОВА! НА ИНТЕРНЕТ ИМА ИДРУГИ БЕЗБРОЈ ПРИМЕРИ! НО ИНВЕСТИЦИЈАТА ЗА ОБИЧЕН ЧОВЕК Е ГОЛЕМА! МОЖЕ ДА СЕ ПЕЛЕТИРААТ И ДРУГИ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ОТПАДОЦИ!

  2. 2

    Диети

    Е што е голема инвестицијата. Има брикетирки за 3-4 илјади евра.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency