About the author

Ана Стојиловска

Докторанд по еколошки студии. Надворешен соработник - истражувач за енергетски прашања во тинк-тенк организацијата Аналитика во Скопје.

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Andrej

  A koga toa AMAN sobral 10.000 na protest? Toa nesto sum propustil ili gi sobirate sekoj den so meseci… i taka nemase tolku! Ajde be dvajca bez trojca se sobirava!
  Najmasovnite socijalni protesti vo Makedonija!? ha-hahahahah Gluposti! Kako rekov dvajca bez trojca bea celo vreme!

 2. 2

  Ана Стојиловска

  Податокот за бројката за вклучени лица во протестот (10 000) е земен од страната на АМАН: https://amanmk.files.wordpress.com/2013/08/972361_315195735291058_167720378_n.png Тие ги бројат сите активисти кои биле вклучени со изразување на протест и не само во Скопје. За потсетување над 13 000 лица ја потпишаа граѓанската иницијатива на АМАН.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency