About the author

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Obiraf

  Браво сограѓани. Борба, алал да му е!

 2. 2

  Sale

  Експертите со години имаат само една цел, а тоа е да се градат енергетски ефикасни објекти кои немаат загуби на енергија. Како најголем загуби на енергија реализира само преку стариот столарија, и статистички податоци покажуваат дека само преку дотраените прозорци сметки за околу 30% загуба на целиот објект, тогаш е јасно дека првиот чекор во замена на старите прозорци. Нема инвестиции е 100% остварлива како замена на дотраен прозорци. На пазарот е идеален производ, ја освои својата ПВЦ:
  енергетска ефикасност
  издржливост
  цена
  естетика и
  лесно одржување.

 3. 3

  Mikica

  Кога луѓето се добро организирани и тие знаат дека нема потреба да работат, тогаш вие сте уште посилни и на прирачниците и сите природни катастрофи.

 4. 4

  Obiraf

  Енергетската ефикасност е нешто што треба да биле принудени од страна на државата ЈП многу децении. Се плашам дека денес MSO доцна. Што е со милиони предмети, кои не имаат пасош на енергија?

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency