About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Т. Рушев

    Кога пишувате, проучете маку повеќе за овој релативно нов систем, базиран на концетрациони огледала и стирлинг мотори. Овој систем веќе е влезен во комерцијално производство во САД пред 4-5 години.
    Поздрав,
    Т. Рушев

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency