About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Dalibor

  И што ќе правиме кога ќе се стемни и ќе го снема сонцето?

 2. 2

  Filkoski

  Јавноста ја доведувате во заблуда, пласирајќи половични, делумно точни и целосно неточни информации. Ако сакате дополнителни објаснувања, повелете на разговор, за да можеме да ги расчистиме работите. За жал, светот е осуден на базирање на енергетиката врз фосилни горива барем уште неколку децении.
  Срдечен поздрав, со препорака повеќе да се учи од основната литература, а не од интернет и од „рекла-казала“!
  Р. Филкоски

 3. 3

  Lovro

  Vaka , procitav deka Germanija investira vo golema centrala vo pustinata Sahara, koja preku den raboti na sonceva energija a noce na plin.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency