About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Ловро

    Нажалост кај нас се уште не е донесен закон со кој ќе може приватните лица (домаќинствата ) да поставуват фотоволтајци на крововите ,дворовите и т.н. и да вишокот на електрична енергија ја продават на дистрибутерите , На тој начин ќе се зголемат инвестиците а домаќинствата да заработат некој денар.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency