About the author

Related Articles

6 Comments

 1. 1

  biljana

  dali ne ima izvleceno za subvencii na solarni kolektori na ime tosor musev

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Биљана,

   Одговорот на Вашето прашање може да го даде Министерството за економија, кое што го има организирано оваа извлекување.

   Продолжете и понатаму да не следите!

  2. 1.2

   Игор Мишевски

   Целосната листа на добитници на субвенции може да ја погледнете на следниот линк
   https://economy.gov.mk/files.php?force&file=dokumente/solarna/Lista_Solarni_162134379.pdf

 2. 2

  Martin

  од 2013 година ги имате ли резултатите од добитниците (листата).

  1. 2.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Мартин, се уште немаме информации во врска со добитниците на субвенцијата. Чим ги добиеме истите ќе ги објавиме.
   Поздрав!

 3. 3

  borce gorgiev

  dali tie sto ne se dobitnici od segasnoto izvlekuvanje ke mozat pak da konkuriraat za subvencii

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency