About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Zoran

  Во ред, го процитав твојот текст, само не ми е јасна поентата на овој текст. Дали истиот треба да послужи како статистички показател, дали треба да ни објасни како нешто не е во ред или го напиша само за да напишеш нешто?
  Ајде сега бидејќи ни се представи дека си дип.ел.инг, објасни ни како ти би го решил овој “проблем“ и како ти би го решил напојувањето и одржуванјето на овие центри, а да не трошат толку струја (или енергија) како сакаш.

  1. 1.1

   Златко Чавдаровски

   Обично ова се вика „вест“ и служи да информира. Ако до сега не си бил запознат со концептот на вестите, не сум јас крив и вакви тролувања нема да ти бидат одобрени во иднина. Ако имаш нешто конструктивно и паметно да пишиш, пиши, ако не…
   А што се однесува до решението за овој проблем (без наводници), рече дека го прочита текстот. Па имаш во него одговор, не знам како не го забележа. Нема јас што да измислувам топла вода и да смислувам веќе смислени решенија. Ако ти имаш некој погенијален изум, повели претстави го
   Поздрав и продолжи да не следиш

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency