About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Тино

  Редовно ги следам статиите на Енергетска Ефикасност и со задоволство ќе кажам дека ми се допаѓаат концептот и темите кои ги обработувате. Пријателски совет: посветете повеќе внимание на литературното изразување и правописот, бидејќи, ако не се лажам, вие сте единствено јавно гласило од оваков вид.

  Во врска со овој натпис: дали има некакви информации во која насока ќе се движат цените кои ќе ги наплаќа една од трите фирми? Или трите посебно ќе не’ „тарифираат“?

  Продолжете со добрата работа!

  Поздрав.

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Тино, благодарам на пофалбите и на критиките, и ветувам дека текстовите ќе бидат подобри и во литературниот аспект. Инаку последната компанија во ланецот, поточно руската фирма ќе ги доставува сметките на крајните корисници а што се однесува до крајните корисници тоа ќе видиме за скоро еден месец 🙂

 2. 2

  Олга

  Откако почнав да ги добивам информациите по е-маил од Енергетска ефикасност редовно ги следам и ги препраќам на мои соработници и пријатели, и ми се допагаат сите новини кои ги дознавам од вас. Продолжете така и понатаму и Ви посакувам многу успех.
  Ви го честитам најголемиот празник Божик 🙂

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency