About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Панче

    Браво за идеата за субвенционирање на соларни колектори. Браво за владата која е полна со позитивни идеи. Само напред и наредна година да се издвојат повеќе средства за субвенции

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency