About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Анонимен

    За број три треба да се напомене дека дрвото кое треба да се посади пожелно е да биде листопадно. Така во летните месеци со своите листови ќе прави сенка на ѕидот на куќата, а во зима дрвото ќе ги пропушта сончевите зраци да допрат до кучата и да се искористи нивната топлина.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency