About the author

Related Articles

5 Comments

 1. 1

  Иванчо

  Само колку би чинел м2 на куќата?

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Иванчо,

   Цената зависи од производителот од 90 > евра. Наскоро ќе гледаме да напишиме натпис кој ќе се занимава и со тоа тематика.

   Поздрав

 2. 2

  Ловро

  Сигурно е така како доказ се иљадници баракаи изградени во Скопје после земјотресот 1963год. и денеска уште функционират , не слушнав дека некоја се запалила за ове 50 и повеќе години, а јас гледав куќиво САД изградени на два три спрата дрвени надворешната фасада пластифицирана , мозес со вода ,со црево да ја миеш и нисто не и е , а не се приметува дека се дрвени. супер се.

 3. 3

  Одмене

  Ама куќи лешпер батал не купувај

 4. 4

  јулија

  Благодарам за убавите прилози и за постојаните напорите да ја зголемите свесноста за темите што ги обработувате.
  Во врска со конкретниот напис, заинтересирана сум да изградам монтажна куќа, но не знам кои фирми во Македонија градат вакви куќи.
  Дали можете да објавите податоци за компаниите што се бават со овој тип на градба во нашата држава и да дадете подетален преглед на нивните производи со цени.
  Јулија
  Поздрав

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency