About the author

Ана Малцева

мр Ана Малцева, магистер по право од областа на финансии и финансово право

Related Articles

One Comment

 1. 1

  nikola

  Г-ѓо Малцева воопшто не ви ја разбирам поентата на написов.

  Кажувате дека црно ни се пишува, претставувате некои причини кои всушност се само нус производ, а не реална причина и воопшто не нудите алтернатива.

  Цените на енергијата растат и ќе растат, бидејќи немаме како ресурс ниту еден од главните енергенси на денешницата: нафта, природен гас, нуклеарна енергија.
  Исто така ни стандардот не може рапидно да порасне кога имаме симболичен извоз како држава, посебно во ситуација кога цела европа тоне на економски план и нема куповна моќ.

  Понудете сценарио за излагање од тој волшебен круг…

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency