About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

2 Comments

  1. 1

    Anonimen

    Според мое мислење на РМ не и е потребно изградба на нуклеарна централа.Од проста причина што произведуваме енергија исто толку колку што трошиме.А кога ке погледнеме од друга страна какви катастрофи можат да доведат поготово на ова мало парче земја.

  2. 2

    Горан

    Ние како по обично доцниме со нештата, нуклеарка требаше да биде изградена пред 20 години. Сето тоа ќе се одразеше многу позитивно на економијата, што е многу важно за нас како земја во развој. Па постепено да се инвестира во обновливите извори на енергија.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency