About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Петар

    Баш чудно затоа што јас живеам во Општина Ресен и на мојата улица не свети ниту една сијалица од уличното осветлување во последните 10 години.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency