About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Ѓорги

  Почитувани,
  Јас сум инвеститор и во фаза сум на проектирање на деловно-стамбен објект .Објектот ќе се гради во реонот на Граничниот премин Богородица ( Ѓевгелија).Има катност П+2 ( деловни простории:ординација,козметички салон) плус поткровје -станови.Вкупната поврешина е 1200 м2.Планирам загревањето(ладење ) да биде со геотермални пумпи.
  ПРАШАЊЕ:Која фирма во Македонија врши бушење и инсталирање на опремата? ВЕ МОЛАМ упатете ме кој може најквалитетно да ја заврши оваа работа по системот клуч на рака.
  Однапред благодарам
  Ѓорги

  1. 1.1

   Aleksandar Atanasovski

   Рехау и Фонко се двете фирми кај кој треба да се обратите. Лесно ќе најдите контакт податоци за нив ги има речиси во секој директориум за фирми како што е златна книга и др.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency