About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Димитар

    Дали ќе може да ме известите колку е рокот на траење на панелните и алуминиумските радијатори.
    Имам информации дека алуминиумските траат двојно повеќе од панелните. Па ме интересира дали ова е точно или не.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency