About the author

Ана Малцева

мр Ана Малцева, магистер по право од областа на финансии и финансово право

Related Articles

One Comment

 1. 1

  zoran efremov

  Единствено обновливите и еколошки извори може да ја спасат иднината на планетата земја.Меѓутоа на пазарот денес може да се најдат производи кои под името на екологијата,економичноста и ефикасноста се пробиваат вешто до потрошувачите а всушност се нешто спротивно од тоа што треба да бидат.

  Токму од тие причини потребна е ваква стратегија како и правна рамка со регулативи кои ги задоволуваат критериумите за квалитет и еколошка свест како кај производителите на енергија така и кај потрошувачите на истата.

  Честитки до авторот.

  АДВОКАТ

  З.Ефремов

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency