About the author

Игор Мишевски

Магистрант на оджлив развој, дипломиран електро инженер со искуство во енергетската ефикасност и одржливиот развој!

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Laste

  Interesno.
  A dali moze nekade da se najdat instrukcii za samogradba vo domasni uslovi?

 2. 2

  Ангел

  Само на јутуб пиши rocket stove mass heater и све ќе најдеш. Целата поента околу печката е дека можеш сам да ја направиш. Поздрав.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency