About the author

Игор Мишевски

Магистрант на оджлив развој, дипломиран електро инженер со искуство во енергетската ефикасност и одржливиот развој!

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  micho

  dosega se trubese deka imame najevtina struja vo evropa
  a sega nadnas
  deka ke poevtinela za 30% da vidime
  daj boze neka bide
  taka

  1. 1.1

   Игор Мишевски

   Здраво Мичо,
   Прочитај го добро текстот за да увидиш дека реално електричната енергија НЕМА да поефтини!
   Поздрав

 2. 2

  Иванчо

  Здраво, незнам дали е прашањето на место, со либерализацијата на пазарот на ел.енергија дали ќе може домаќинствата вишокот на ел.енергија (произодство на ел.енергија од соларни панели и ветерница…) да го продаваат на пазар? Сега за продажба на ел.енергија треба да се има лиценца, дали и тогаш таа ќе биде потребна? Поздрав.

  1. 2.1

   Игор Мишевски

   Здраво Иванчо,

   Благодарам за твојот интерес. Во моментот нема таква опција, но ние работиме на една идеја преку која може да се продава ел.енергија од приватни лица. Остави ни твој контакт на Info@energetskaefikasnost.info.
   Pozdrav

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency