About the author

Related Articles

2 Comments

  1. 1

    Ловро

    Аргументите што ги изнесовте ви дават за право да се укуне оваа субвенција, јас ја свќам субвенцијата повеќе како реклама повеќе како мотивација за вградуванје на сончеви колектори уште повеќе ако се земе во предвид дека не добиват сите што поднеле барање него како на лутрија кој добие кој не , бидејќи секоја година има се повеќе баратели отколку средства за поделба.

  2. 2

    ismet emini

    NE SAKAM DA KRITIKUVAM AMA SHTO NEMA VRSKA NEMA. jAS AKO KE ULUZHAM 2000 EVRA NEKOJ SO 500 EVRA NE PRAVENDI. NO VO NIKOJ SLLCAJ NE GI PODCENUVAM DRUDITE IAKO STAVILE TAKOV AMA JAS KAKO ULAGAC SO 2000 EVRA NE MOSHE ISTI DA SI ZIMAME — I PRASHANJE AKO E SO LOTARIJA TOGASH SE ZNAE KOJ KE GI LAPNE.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency