About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Mashinec

  Какви се тие дезинформации што ги ширите ви јавноста господине Економист дали знаеш за какви единици мерки станува збот во твојот текст? Дали знаеш што значи 1 MW/h да произведеш од животински измет? Треба од 10-15 фарми од тој калибар за да произведуваат 1 MW/h.. консултирај се со стручни лица кога објавуваш такви статии..поздрав

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Господине Mashinec информацијата е преземена од дневниот весник Дневник како што пишува на крајот на текстот. Но очигледно не читате, дури ни тоа што пишува во текстот преземен од Дневник – од кокошкиното ѓубре од фармата и од други отпадоци значи не е само кокошкино ѓубре во прашање. Доколку Ве интересира што користат покрај кокошкиното ѓубре контактирајте ја самата фарма.

   Поздрав!

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency