About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Sasa

  Во прилог на изолација на куќата е исто така важно да инсталирате Windows.

 2. 2

  Nina

  Krajnje je vreme da energiju pocnemo da koristimo racionalno, da je ne rasipamo. Cuvamo planetu, i novcanik.

 3. 3

  termoblok.mk@hotmail.com

  Сличен производ на Ytong >Termoblok Tula Која не содржи радиоактивни состојки , односно е составена од Кварцен песок , цемент , индустриска пена. Цената е 70 евра по м3 .
  За повеќе информации https://termoblok.com.mk/ или 077 900 345 .

  За веродостојност на овие информации ги имаме сертификатите кои се направени во стара загора во бугарија како и многу сајтови од русија , украина , германија( пена бетон ) .

  Веќе е започната употребата на овој производ на неколку локации низ македонија како што се спортски сали (владините проекти ) и приватни објекти

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency