About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Бојан

    Дали постои можност да се вгради мала ветерница на приватен имот за сопствени потреби, и колку би чинела една таква мала ветерница со многу мал капацитет.. Поздрав

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency