About the author

Related Articles

5 Comments

 1. 1

  Oliver

  Cestitki i uste mnogu uspesni godini.

 2. 2

  Mende Veleski dipl.mas. ing

  Почитувани
  Ја поздравувам вашата активност во делот на енергетска еикасност и користење на обновливи извори на енергија, поточно на подигањето на нивото на размислување во таа насока, бидејќи и јас како лице кое е енергетичар по професија имам премногу податоци и случаеви каде енергијата не се искористува рационално до крај.
  Моето досегашно искуство од 23 год. и посета на безброј индустриски објекти, и јавни објекти (училишта, болници итн) ми дава за право да констатирам дека во нашата земја треба да се интензивира активноста за заштеда на енергија и искористување на енергија која се исфрла во атмосфера или со отпадни води баш во овие објекти. Мој впечаток е дека во овие објекти најбрзо може да се направат заштеди и да се вратат инвестициите за најкус период а и зафатите би биле брзи и еикасни.
  Се надевам дека со мојот коментар ќе допринесам за правилно насочување кон зголемување на еикасноста на работењето на агенцијата.
  Спремни сме за соработка доколку оцените дека има потреба за тоа

  Со почит и успешна работа
  М.велески

 3. Pingback: Колку Македонија користи обновливи извори на енергија ИКОНОГРАФИК | MKnews.mk

 4. 3

  DRAGOLJUB

  Pocituvani prijateli go pozdravuvam vasiot entuzijazam i vi davam polna podrska cenam so vaseto aktiviranje znacitelno e razbudena svesta za golema potreba za angazmanot na ovaa problematika nie sme sekojdnevno vo kontakt so klientite i vnimatelno gi sledime razmisluvanjata i komentarite site se vo glavno vo pozitivna nasoka i voglavno so ist zaklucok deka se uste vo prakticna smisla ne e dovolno napraveno potreben e pogolem angazman od povisokite institucii. Prijatelski pozdrav

 5. 4

  Lovro

  Cetita godisnina da ima uste mnogu vakvi edukativni bericetni godini sto povece lude da citaat i se osvestuvat za potrebata od energetska efikasnost.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency