About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Дипл.маш.ин

  Текстот е добар, но имам една забелешка. Незнам дали е печатна грешка но во делот каде што пишувате за порошувачката на електрична енергија имате напишано 300 V, a треба 300 W.

  Поздрав и очекуваме уште поубави и покорисни текстови

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Печатна грешка 🙂

   Поздрав и продолжете да не пратите!

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency