About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Zoran

  Ako ova e tocno,,togas treba da ocekuvame presvrtnica i naglo namaluvanje na cenata na el.enerergija dobiena od foto voltaicnite sistemi

  1. 1.1

   Marko

   Цената не зависи од ефикасноста туку од материјалите кои се користат, нанотехнологијата е сеуште во развојна фаза а материјалите се доста поскапи од силициум. Сепак технологијава ветува

 2. 2

  loni

  dodeka dojde ke pomine mnogu vreme.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency