About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

One Comment

 1. 1

  Александар

  Искрено доста иновативен концепт.
  Со зголемување на осветлувањето (сончево) алгите ќе се множат и ќе блокираат поголем дел од светлината.
  Проблем е само како умрените алги ќе се филтрираат од системот (барем од оваа гледна точка како читател)
  Исто така проблем е статичкиот притисок кој треба да го издржат панелите, како и дополнителната тежина (мртва тежина) која треба да ја понесе зградата.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency