About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    stefan

    Ние користиме штедливи сијалици (односно уште така наречени неонки), ко ќе прегорат ги исврлме завиткани во дебели пластични кеси, затоа ако е пукната е многу опасно или да се сркши, во цела куќа користиме штедливи сијалици, исклучиво во толетот, зошто од влагата можат да пукнат или да прегорат за тоа што имат во себе осетливи делови, пред да ставиме вопшто ш. сијалици знаев дека се штетни, затоа што содржат жива, да има замена лед сијалици но многу се скапи, би требало по неколку години би требало да поевтинат, не се заштедува многу се има некоја заштеда, ја би сакал лед сијалиците да поевтината па секаде ќе ствиме, па дури и во толетот.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency