About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Devil

  Незнам дали некој го прочитал денешниот број на Вест (денес е 27.08.2011 (Сабота)), во него се истакнува како штедливите светилки се опасни за човековото здравје според некои истражувања на научници

  Повеќе тука
  https://www.vest.com.mk/?ItemID=AD1A71DE283EB94FB1

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Девил,

   Да го прочитав текстот во Вест. Што да речам, освен да секоја технологија има и добри и лоши страни.

 2. Pingback: Што со прегорени штедливи светилки?

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency