About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Александар

  За да бидеме на чисто зашто е тоа така.
  Нека изградат фабрика за панели тука, јас ќе бидам прв што ќе купам панели наши.

  Верувам дека ќе се сложиш дека вака поставени работите имаат инаква логика од онаа која е претставена горе.

  1. 1.1

   Dimeski Zvonko

   Поздрав @Александар
   Соларни фотонапонски панели ВЕКЕ се произведуваат во Македонија !!
   Скоро една година сум на пазарот .
   Денес, 26 октомври добивам и нова машина за полуавтоматско производство на соларни панели ( за ова , се надевам , ке има и посебен прилог во Енергетска ефикасност ) .
   Би требало , ако се е во ред , да се монтира и за еден месец да започнам производство со неа… Ке има слики на мојот сајт ( и овде )..
   Така да , повели , контактирај ме и , ако ти се допагаат моите панели , купи …
   Поздрав и секое добро

  2. 1.2

   Aleksandar Atanasovski

   Ете ти прилика @Александар да се набавиш фотоволтаични панели од Македонија, Само да те замолам во коментарите да не ставаш линкови од комерцијална природа, ти кажувам чисто да знаеш зошто го тргнав линкот од твојот коментар.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency