About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Александар

    Ова е многу интересен пример, но сепак тука може да се користи и нешто слично на фото греј технологија, технологија слична на онаа кај наочарите за заварување…. и многу фруги.

    Сепак и во двата горни примери ако немаш систем за регулација и изолација џабе покривот.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency