About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Simeon Simev

    Во Скопје на пример ова не е можно. Парно мора да си плаќаш, па макар и само да си сопственик на стан. Таква кражба никаде нема во светот.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency