About the author

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Aleksandar

  50 kW solarna centrala cinese okolu 200000 evra pred okolu cetiri godini, a momentalnata cena e okolu cetiri pati poniska!

 2. 2

  Slobodan

  Се ова убаво ама пак останува на богатите да инвеситраат за да си ги вртат парите и облагородуваат имотот. Кажете начин како ние сиромашните да се збогатиме?

 3. 3

  kocov

  mene poveke me trga bio gasot od pricina na toa deka so развојот на био гас се развива и сточарството на пример тогаш можи да имаме и некое си еко поврзано опшество, на пример се чуват фарми со свињи или за кококоши само за био гасот, кој освен што ке се користи за добивање на гориво а со тоа и на електрична енергија, ке можи да се користи и за добивање на метанол а со тоа и на пластични маси, значи еден цел поврзан систем од една страна се добива храна а од друга страна се добива гориво, и материјали, нормално не лошо наместо да се стават на таа штала кермачики кермади или некој друг покривач на покривот да се користат фото електрични покирвачи или т.н керамиди и со тоа да се добие целосно ефикасна штала која освен што прави храна прави и енергија за опшсетвото

 4. 4

  kocov

  Slobodan се од државата таа треба на некој начин да стимулира лугето од градот да се населуват во рулани места каде ке се имаа фарми за храна и за био гас само некако треба да се најди начин како лугето од градот да се однесат во село

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency