About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Александар

    Најголем проблем кој еве сеуште не е решен е да се дефинира структурата на овој протеин.
    Струјата и не е толку важна колку што е важно синтетизирањето на овие молекули.
    Алтернативата е нивна екстракција од клетки што е комплициран процес.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency