About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  sasko

  Насловот на овој текст би требало да гласи : Тестовите покажаа големи невистини со штедливите светилки, наместо
  Тестовите покажаа големи превари со штедливи светилки.
  Авторот на овој текст би требало да знае дека превари е српски а не македонски збор.
  Зборувајте (а и пишувајте) македонски.
  Поздрав

  1. 1.1

   Игор Мишевски

   Авторот на овој коментар треба да знае дека „превара“ е архаизам и е во македонскиот речник.
   Текстовите на нашиот портал се авторски, не се лекторирани и се напишани на јазик кој одговара на самиот автор и ние се држиме за таа политика.
   Поздрав

 2. 2

  Сашко

  Убав текст само да кажите кои светолки се покажаа најиздржливи односно се или приближно или точно со декларираниот животен век , па да знаеме кои да ги купуваме….мислам дека тоа е најважно….од кои производители и со конкретни бројки ако може
  поздрав

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency