About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    nikola

    …или придружете се на нато трупите во инвазијата на Иран и надевајте се дека американците ќе се смилуваат и ќе не наградат со „стратешко партнерство“ во вид на (по)ефтина нафта.

    трагично, но за жал тоа е реалноста…

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency