About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  DANIEL

  SE USTE POSTOJAT SVEDOCI LJUGE STO SE P 80 ,90 GODINI STARI I STO IMAM RABOTENO NA TIE BUSOTINI I VO OVCE POLE ,SELO ERCELIJA I JA ZNAAT CELATA VISTINA , ZA NAFTATA I DEK POSTOI E VISTINA NO PORADI FINANSISKI PRICINI E PRIKINTATO BUSENEJE A ISTO TAKA BILE I ZAINTRESIRANI I RUSITE ,ZA BUSENEJE ,I NE E MISTIRIJA TUKU E TOCNO I DEKA IZVORITE IMALE REZERVI ZA NAJMALKU 50 GODINI NAFTA

 2. 2

  Devil

  Пред некое време (1-2 години) негде (не сум сигурен точно на страната) прочитав исто дека и кај св. Наум на граница со албанија се бушело и се испитувало, наводно нашле нешто нафта ама незнам што се случило, најверојатно и овие се повлекоа и си заминале.
  Е сега наводно од истата жила албанија веќе пумпала нешто нафта, ама колку тоа е точно и што како појма немам

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency