About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Lovro

  Slicno bi trebalo i nasata drzava da prezeme ima mnogu zemjiste slobodno a ne e za zemjodelska upotreba , neplodno, po ridovote i planinite .I administracijata da ne koci po godina i povece, neka se nauci ednas da rabotat po ucinok.

 2. 2

  Трајче Трајчев

  Во Хрватска уште во ’90-те се произведуваа фотоволтаични плочи, а и на Руѓер Бошковиќ активно се работи на ова поле. Неминовен беше овој корисен исход! Има една стара новина што радува: „… градот ќе учествува во сопственичката структура во новоотвореното претпријатие.“

 3. 3

  Dimeski Zvonko

  Со срека нека им е , ама …
  Тешко дека со цената ке успеат да преовладеат на пазарот
  Со кинезиве никој не си може, дури и американците креваат раце .Успеаа и третата по ред ( или втората , не сум сигурен ) фабрика за производство на келии во Америка да ја затворат поради нерентабилност .Тука некаде се и германците , ама тие си произведуваат за сопствени потреби и досега немам успеано ни да добијам цени ,а не пак да купам една келија од таму
  Имаме во соседството во Грција , но кога ги контактирав за цени , добив двојно поголема цена од најквалитетните келии од Кина заедно со транспорт до овде .

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency