About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  nikola

  Струја?

  Парно?

  1. 1.1

   Атанасовск

   Греење на струја е најскапо во моментот (можеби поефикасно е ако пробаш да се грееш со електролитни котлиња или инфрацрвено греење кое е на струја). е сега што се однесува за парното дефинитивно не она на топлификација. Евнетуално ако имаш котел на дрва,пелети или брикети е испатливо. Исплатливоста е по тој редослед ако ги споредуваме дрвата, пелетите и брикетите.

   1. 1.1.1

    bozidar prcovski

    skapi se drvata ibriketite samo solarna energija

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency