About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Zoki

  Првпат ти оставам коментар, но те читам често. Секоја чест за сите написи, даваш добри идеи, добро објаснето, за мене барем кој не сум од оваа бранша. Добар ти е и овој напис, како и секогаш добро разработен, со нетрпение ќе ги чекам и идните, за ЕКС-ЈУ Републиките. Се надевам дека те читаат многу посетители, а можно е и некој од регулаторна :), а знам дека бар на некои од нив ова им е познато. Но во знак на олимпијадата, глуми енглез.
  Поздрав,
  Зоки

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Зоки,

   Благодарам на коментарот, навистина не само јас веќе и комплетниот тим кои што го уредува блогот даваме се од себе да објавуваме интересни и корисни натписи кои што се поврзани со темата на енергетска ефикасност. Инаку за цените на електричната енергија во другите поранешни републики на СФРЈ можеш да прочиташ на следните линкови:

   Србија
   Хрватска
   Словенија
   Црна Гора

   Ќе гледам да направим и една засебна анализа на Косово.

   Поздрав и продолжи и понатаму да не следиш!

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency